• Notícies
  • Sala de premsa
Catalunya Radio: Popap escolar - Entrevista Anna Valero

Catalunya Ràdio: Popap escolar - Entrevista Anna Valero

Avui, al "Popap escolar", hem après els sons que fan els animals gràcies al conte que ens ha explicat Sílvia Cóppulo, "L'ànega quac-quac". També hem après a fer figures de papiroflèxia amb l'Anna Valero, directora de l'Escola L'Horitzó de Barcelona.

Onda Cero: Nits de Ràdio - Entrevista Marc Oliveras

“David Morales, com totes les setmanes ens porta un tema social, en aquesta ocasió relacionat amb l'educació i les noves tecnologies. Ho fa parlant amb Marc Oliveras, director de l'Escola L'Horitzó que ha incorporat la intel·ligència artificial en la seva línia d'estudis."

Lletra lligada - Entrevista Anna Valero

“Els deures a casa no tenen massa sentit”, afirma Anna Valero, directora de l’Escola Horitzó de Barcelona, que ha editat un decàleg per orientar els pares a l’hora de triar el centre escolar.

ara.cat entrevista Anna Valero,directora de l'Escola L'Horitzó

Anna Valero: "Les escoles que innovin perquè està de moda, ho deixaran de fer".

La moda d’escoles innovadores és relativament recent, però l’Escola L’Horitzó de Barcelona fa gairebé 50 anys que funciona amb aquest sistema. Fundada el 1968 per una parella que creia en aquest model educatiu, actualment registra un total de 200 alumnes i 20 mestres. És un dels 26 centres impulsors d’Escola Nova 21.

Continua llegint

Premian a niño que salvó a una gaviota que halló malherida en Platja d'Aro

La Fundación Altarriba ha decidido premiar a un alumno de 13 años de la escuela L'Horitzó de Barcelona porque salvó la vida a una gaviota que agonizaba en el Paseo Marítimo de Platja d'Aro (Girona).

Según ha explicado la directora de la escuela L'Horitzó, Anna Valero, su alumno, Patrick recibirá este jueves el premio junto con una compañera de clase, Helena B., que ha presentado un proyecto, realizado mediante figuras LEGO, para mejorar la calidad de vida de los animales.

Continua llegint

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

934 177 658

Passeig de la Bonanova 7
08022 Barcelona